Ben Kimim?

Erasmus meraklısı, gençlik derneklerinde erasmus+ projeleriyle ilgili çalışmalar yapıp projeler yazıp çizen, sizlere yardım için burada olan biri..

27 Temmuz 2015 Pazartesi

Ucuz Uçuşun Adresi Rynair Hakkında Bilmeniz Gereken Detaylar

Erasmus demek gezmek demektir.. Ucuza uçakla gezmek demek ise Rynair demektir..

İlk olarak başlamak istediğim şey; Bagaj!

  • Bagaj olarak uçağın içindeki bagajı kullandığınız taktirde bu kadar ucuza uçarsınız, normal bagajlar için ekstra para isteniyor..
  • Bagaj demişken ölçüleri hemen vereyim; max 10kg olmak şartıyla 55*40*20cmlik bir çanta ve yanında 35*20*20cmlik bir çanta ile ekstra ücret vermeden binmeniz mümkün. Aman diyim çok dikkat ediyorlar.
  • Havaalanları genelde şehirdeki 2.kullanılan havaalanları oluyor ve doğal olarak şehir merkezine uzakta oluyorlar. Fiyatta buda büyük etken, şehir merkezine yapacağınız otobüs aktarmalarını iyi hesaplayıp bilet alın derim..
  • Ve yine önemli bir detay uçağa binişinizden 30 gün önceden, 2 saat kalaya kadar check-in yaptırmanız gerekiyor, bu yaptırdığınız check-in'in çıktışını almanız ve binişten önce onaylatmnanız gerekiyor, yok ben orda yaparım diyorsanız ekstra para ödemeyi göze almışsınız demektir.
  • Gerçekten para saçan bir öğrenciyseniz; kuyrukta öncelik(nedenini aşağıda daha iyi anlayacaksınız), sigorta, yemek gibi şeyler alabilirsiniz ki uçağın içinde de birkaç şey satmaya çalışacaklar :) ama merak etmeyin yapışmıyorlar!
  • Rynair tam bir belediye otobüsü! Evet yanlış duymadınız, kapılar açıldığı an istediğiniz koltuk sizindir! İsteyen ekstra ücret verip koltuk alabilir, bu koltuklar host/hostestler tarafından tutuluyor.
  • Uçakta ikram yok tabii ki, uçuştan 2saat önce orda olup 2 saatte uçaçağınızı varsayarsak yanınıza atıştırmalık alabilirsiniz.
  • Bilet alırken sigorta vs gibi şeyler soruyor bunlarda ekstraya girdiği için bilet alırken her şeyi iyice okuyup, anladığınıza emin olun.
Check-in'inizi tamda buradan yaptırıp, çıktısını alabilirsiniz.

Sormak istediğiniz soruları yorum olarak yazabilirsiniz.

Uslu bir çoçuk olursanız 5€ karşılığı Avrupa'ya seyahat edebilirsiniz! - Şirin Baba


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

About Me

erasmuscuyuz@gmail.com

Popular Posts

Designed ByBlogger Templates